Back to All Events

ONSDAG FESTIVAL-ODYSSÈ


Spiller: Ecstasy Impro(NO) - Ålreit Impro(NO) - The Bald and The Beautiful(NO) - After Eight Tits(NO)
Hvor: Lillesalen, Chateau Neuf
Billetter: 100/60 NOK (Vanlig/Rabatt*)
Dørene åpner: 18:45
Varighet: 2 hours

Merk:

- Ikke plassbilletter
- Dørene stenger presis og showet begynner til oppsatt tid

*Rabatt for: Utøvere, frivillige og workshop deltagere

 
ecstasyjpg.jpg

Ecstasy Impro(NO)

Ecstasy impro er kjent for å gjøre kortform med en blanding av games og åpne scener. De holder god energi, finner på egne games, tar seg tid til å spille scener, finner raske vister og ror det som regel i land med sin gode kjemi, hvis scener tar ville retninger. Man kjeder seg ikke når ecstasy har show. Gruppen er en ren guttegruppe som består av Gustav, Fabian, Mikkel og Tobias. Som alle driver innenfor skuespill og humor på fulltid og gleder seg vanvittig til improfestival

*Ecstasy impro spilte impro sammen første gang på en sommerleir for 6 år siden. Nå de siste to årene har alle medlemmene flyttet inn til Oslo og de har begynt å holde faste show på bar. De startet på Henriken bar, men vokste seg ut av denne søte stuen og holder nå månedlige shows på Bruket der de stapper en sal med over 100 plasser.

Ålreit Impro.jpg

Ålreit Impro(NO)

Fersk improgruppe som består av en skikkelig ålreit gjeng som fremfører ålreit langform impro.

the bald and the beautiful.jpg

The Bald & The Beautiful(NO)

The Bald and the Beautiful is a duo consisting of Eivind Hildre Spilling and Sverre Breian. They are both tall, so that bodes well for their future (since the taller you are, the more money you make (look it up, it's true)). However, only one of them is bald. Will that drive a wedge between them? Or will it make them realise that diversity is a good thing and that embracing that fact is the only way the world can coexist peacefully? Catch them on stage at the festival to find out!

42852867_330705561010549_5145988273696407552_n.jpg

After Eight Tits(NO)

Med en hjelpende hånd fra publikum forvandler kvartetten i After Eight Tits scenen til et rart univers fullt av absurdes og fine historier. På scenen møter du Johanne Hofseth, Ingeborg Bjerkvik Alnes, Kristine Sterud og Elin Arntzen.

Earlier Event: October 30
TUESDAY FESTIVAL TAKE-OFF
Later Event: October 31
WEDNESDAY FESTIVAL WONDER